Thursday, 15 July 2021

Arjau inicia els actes del seu 25è aniversari

Els actes s’inicien el divendres dia 16 de juliol, amb la presentació del disc i l’espectacle ADN Arjau durant la VII Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni de Calonge

 

El grup d’havaneres palafrugellenc Arjau es disposa a iniciar els actes de celebració del 25è aniversari en diverses activitats i esdeveniments que acabaran l’estiu del 2022.

El primer és la presentació del seu cinquè treball d’estudi, ADN Arjau, 25 Anys Diari de bord, sota el segell Música Global Discogràfica. Un disc que representa un viatge per la història musical de la formació, on s’hi podran escoltar col·laboracions amb els músics i cantaires del gènere que més els han influït: Càstor Pérez, Ricard Balil, Fonso Carreras, Francesc «Xiqui» Ramon i Josep Bastons. Com a gran novetat s’inclouen versions úniques de les havaneres El meu avi i Tamariu amb l’acompanyament de luxe de la  Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), és una formació musical inèdita, fundada per iniciativa de Narcís i Josep Lagares amb l’impuls i el suport de la Fundació Metalquimia, integrada pels instruments de corda tradicionals d’una orquestra simfònica units al personalíssim so dels instruments de vent de la cobla La principal de La Bisbal.

Part dels  beneficis del disc aniran destinats a la lluita contra la sida i el Covid-19.

El grup Arjau davant la pandèmia del COVID-19 i una de les situacions més complicades dels últims temps, volen dedicar part dels beneficis d’aquest disc a la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses #YoMeCorono #JoEmCorono, amb l’anhel que no torni a faltar mai més la música en directe, que és un dels motors imprescindibles de la cultura.

El divendres,16 de juliol, es farà la presentació oficial del disc en format d’un nou espectacle, en el marc de la VII Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni. En aquesta cantada, on el grup Arjau hi participa des de la primera edició, comptaran amb la presència de Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramon i Josep Bastons que interpretaran en directe algunes de les cançons del nou CD. A partir d’aquell mateix dia, aquest enregistrament, també estarà disponible a les principals plataformes digitals: Spotify, Apple Music, etc. I uns dies després a les botigues i directament a les diverses actuacions que oferirà el grup.

L’espectacle ADN Arjau, 25 Anys Diari de bord es repetirà a Platja d’Aro el 15 d’agost dins els actes de la Festa Major i serà itinerant en diferents teatres de Catalunya durant els propers mesos fins la cloenda d’aquesta efeméride, l’any 2022.

Situation map

Mapa ubicació Fundació Ernest Morató

Contact us

Fundació Ernest Morató
Plaça de l'Església, 8, 1r (Can Rosés)
17200 Palafrugell

(+34) 972 61 15 14
funda@fundacioem.com
www.facebook.com/fundacioem